Kirjais-Sommarö 25 jubileumsfest

  • Börjar:
    lördag 16.07 16:00
  • Slutar:
    16.07 0:00

Beskrivning:

Kirjais- och Sommaröbygdens utveckling r.f. 25 årsfest lördagen 16.7.2022
Kom med och träffa grannar, ortsbor, sommargäster och bekanta vid en storslagen sommarfest på traditionella Kirjais kursgård med mat, dryck, musik och dans!

Program

Kl 16.00 välkomstskål och mingel
Kl 17.00 middag med program
Kl 18.30 dans till Myyri & co

Kostnad

30 €/vuxen, 12€/barn över 12 år, yngre barn gratis

Menu

Smaskig buffet som Fortuna Fajans tillreder, bestående av nypotatis, tunnskivad rostbiff, Mickes rökta lax, pepparrotsgrädde, kyckling med kapris-vinaigrette, basilikamarinerad halloumi, gubbröra med knäckebröd, coleslaw med grönt äpple, grönsallad med melon och jordgubbar samt skärgårdslimpa & smör vilket torde säkerställa att alla hittar sin egen favoritmeny. För barnen finns det prinskorvar och köttbullar. Som efterrätt till alla serveras kaffe, te med chokladkaka, samt havreflarnscrunch med färska hallon. Vatten och saft ingår, alla övriga drycker får ni själva ta med.

Anmälan

Betala in avgiften för supékorten på föreningens konto FI51 5560 0940 0074 05 och skriv namnet på alla deltagare i meddelandefältet. Anmälan senast söndag 3.7. Notera att endast de första 120 gästerna ryms med, så det lönar sig att vara snabb!

Detta blir garanterat roligt och vi hoppas få se dig och din familj på festen, hjärtligt välkomna med!

Arrangör:

Nagu tjanstekatalog logo
Externa Evenemang

Plats:

Dela:

På kommande:

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Planering, design & förverkligande av: UUDLY Webbdesign och Varumärkesstrategier logo