Hej bäste Nagubo!

På den här sidan kan du lägga till evenemang och tjänster eller begära om ett konto till portalen. Med ett konto kan du hantera dina evenemang, och publicera då du vill.

Logga in Skapa konto


  Skapa evenemang

  Ifall du bara ordnar ett eller enstaka evenemang så kan du skicka in ditt evenemang utan att behöva ett konto. Evenemanget publiceras i kalendern efter att den har granskats.

  Skapa evenemang

  Ge beskrivningen både på svenska och finska.

  Var hålls mötet, händelsen, evenemanget?

  Tillåtna bildtyper: jpg,jpeg,png,webp,gif,svg

  Gå med i tjänstekatalogen

  Ifall du är bosatt i Nagu och erbjuder tjänster/service här så kan du gå med i Nagus tjänstekatalog och få gratis synlighet. Du kan också begära om ändring till en listad tjänst.

  Lägg till Ändra

  Ge beskrivningen både på svenska och finska.

  Ex. https://www.facebook.com/pronagu

  Ex. https://www.instagram.com/pronagu

  Lämna tomt ifall ni inte har en.

  Ex. [email protected]

  I internationellt format. Ex: +358451234567

  Tillåtna bildformat: jpg, jpeg, png, webp, svg

  Max. 3


   midsommar i kvivlax nagu
   Nagu evenemangskalender
   På gång i Nagu

   Nagu Evenemangskalender

   Evenemangskalendern är till för alla som ordnar evenemang i Nagu. Den har två vyer: Föreningskalendern och för allmänheten öppna evenemang.

   Föreningsvyn är menad för föreningar så att de kan lista sina möten och andra händelser. Eftersom Naguborna är ofta aktiva i flera föreningar så är detta ett försök till att förhindra överlappningar.

   Vyn över öppna evenemang är menad för vem som helst som arrangerar evenemang i Nagu och vill få mera synlighet för evenemangen.

   Pro Nagu rf

   Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

   Planering, design & förverkligande av: UUDLY Webbdesign och Varumärkesstrategier logo