Nagu för Seniorer

Ett Shangri-la i Skär­gården.

Steget från att ha varit deltids- och/eller semesterboende till att flytta till Nagu och bli en Nagubo året om är enklare än var du tror.
Stugor, Bostäder, Seniorhem

Boende

Utbildning ikon

Grannas & Furubo Serviceboende

Hjärta illustration
Boende i Nagu
SJUKVÅRD, FYSIOTERAPI, LABORATORIUM, YOGA, SKÖNHET

Hälsa & Wellness

Sjukvård i Nagu
KULTUR, FÖRENINGAR, MOTION & EVENEMANG

Aktivitet

Föreningar

Kultur & Evenemang

  Motion

   Mat & Dryck

    Kultur i Nagu

    Sök bland alla tjänster i Nagu.

    Comments (6)

    • Endetalj. Stödföreingen för Nagu Kammarmusik. Trevligt att Ur kamarn nämns, men stryk att det ordnas på LEscales terass. Det har vi frångått.

    • En detalj. Romanes telefonnummer på,första sidan , utan att msn behöver gå in på följsnde.steg

    • Ann-Helen Saarinen

     På Grannas fb sida finns en del skojiga bilder med personal som är utklädd och då en äldre man odlar på innergården.kanske ni kan hitta något där. Snart blommar äppelträden på innergården live, så det kunde vara skoj

     • Tack för tipset. Jag skall se om jag hittar något som kunde passa och fråga om lov också.

    • Ann-Helen Saarinen

     Tänker att ur kundsynounkt har det kanske ingen betydelse utan bra att man hittar dem på samma ställe och får en uppfattning om helheten. Det är ju samma personal som ger service i båda

    • Steget från att ha varit deltids- och/eller semesterboende till att flytta till Nagu och bli en Nagubo året om är enklare än var du tror.
     Ann-Helen kan kommentera om Grannas och Furubo skall kopplas ihop. Jag tror att den första är stadens och den senare privat. Grannas borde få en bild kanske från innergården.

    Lämna en kommentar

    Pro Nagu rf

    Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

    Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo