Skip to main content

FRÅGA NAGUBON

Tag kontakt med oss så hjälper vi dig och svarar på dina frågor angående livet i Nagu. Uppfyll din dröm och flytta till skärgården!

I frågor angående Pro Nagu Bladet

I frågor angående evenemang & tjänster

Övriga frågor gällande Nagu

Pro Nagu rf:s frivilliga
inflyttningslotsar

Kontakta oss via epost eller i facebook gruppen eller via chattbubblan nere i höra hörnet.

Är du en av dem som har funderat på hur det skulle vara att bo i skärgården? Här lever man i symbios med naturen och varje årstid har en egen puls.

Vi vill ge en realistisk bild av livet hos oss. Här finns den grundservice som behövs, vi har ett företagarvänligt klimat och utrymme för fler entreprenörer.

Våra skolor har mindre undervisningsgrupper och föreningslivet blomstrar. Här finner man lätt nya hobbyn och vänner och den sociala omtanken och tryggheten är stark.

Kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig. Du behöver inte vara ensam då du funderar på att byta hemort.


[contact subject=”Nytt meddelande” class=”uk-form-stacked”]
Annastina Sarlin

Annastina Sarlin

Jobbar inom Nordiska skärgårdssamarbetet

Född i Nagu och bott här största delen av mitt liv. Har sysslat med en mängd olika saker. Uppskattar och värderar högt skärgården, människorna och strävar till en positiv utveckling. Kontakta mig i allmänna frågor gällande skärgården, Nagu och företagsverksamheten här.

Rune Franzén

Tillbaka i Nagu efter ett liv ute i den stora världen.

Jag är född i Nagu. Efter skolgång, studier och arbete på annan ort hade jag möjlighet att återvända till Nagu och slå ner mina bopålar här. Sommarstugan blev vår permanenta bostad. Jag kan bäst vara till hjälp för seniorer och för dem som har tankar att byta sitt deltidsboende till permanent boende.
Ann-Helen Saarinen

Ann-Helen Saarinen

Socialt aktiv pensionär med intresse för kultur.

Jag är pensionär som arbetat inom hälsovårdsadministration. Född i skärgården, uppvuxen i Åbo. Nagubo sedan 1983. Har varit aktiv inom flera föreningar och inom politiken medan Nagu var en självständig kommun. Mina tre barn har vuxit upp i Nagu på vårt jordbruk. Du är välkommen att kontakta mig i alla ärenden. Jag har ett bra kontaktnät och kan ta reda på det jag inte kan svara på direkt .
Ronja Bredenberg

Ronja Bredenberg

Pedagogik studerande

Jag är född och uppvuxen i Nagu, och efter studier på andra orter hittade jag mig själv i Nagu igen. En fritidsbostad i Nagu blev min bas, och trots lägenhet och arbete i Åbotrakten var det till Nagu jag ville köra hem. Fritidsbostaden ändrades senare till åretruntboende, där jag nu bor på heltid med sambo och hunden Sally.  Ta gärna kontakt om du har frågor och funderingar kring att flytta hit, små som stora, så kan vi fundera vidare tillsammans.