Sök tjänster

Sök bland privata och kommunala tjänster, föreningar, motion,
hobby och fritidsmöjligheter. Allt detta hittar du i Nagu!

Intresseområden

Skicka oss dina
länkar & respons

Erbjuder du tjänster på orten och hittar inte dig i listan eller hittade du gammal information som borde uppdateras? Använd då formuläret nedan för att meddela oss om det.

Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

 • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
 • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Comments (3)

 • Tjänstekatalogen är verkligt omfattande.
  Samvaro. Forneldsfesten är sista lördagen i augusti.
  Lägg till potatisfestivalen.De vita päron. Lördag före midsommar.En familjefest med fritt inträde.Musik o program för barn och vuxna. Årets potatisknöl utses . Marknad med närproducerade produkter.

  Kulturföreningen Multiculti stöder olika former av kultur i Nagu. I samarbete med andra naguföreningar ordnar vi konserter, teater , familjefester ,författarbesök och andra kulturevenemang.Vi arbetar för att integrera nyinflyttade till Nagu, såväl språkligt som kulturellt. Kontakt info@multiculti.fi

  Vandring. Viktor Westerholmstigen saknas

  • Hej Mona 🙂 Tack för tilläggen. Provade du att använda sökfunktionen? Hur tyckte du att den fungerade?

 • ”Skicka din respons” knappen fungerar inte ännu. Vi måste med hänsyn till GDPR ta ställning till hur informationen lagras och blir behandlad.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo