K-Market

K-Market Nagu är en liten och samtidigt stor närbutik! Vår golvyta på 730 m2 räcker till för ett sortiment som sätter häpnadens finger i förvåningens mun hos de flesta av oss.
Hos oss är färskvarorna färska. Köttet, fisken, frukten och grönsakerna får det att vattnas på tungan, och för den som verkligen vill känna doften av hav och tång säljer fiskare Börje under hela vinterhalvåret fisk direkt över disk i våra utrymmen. Bröd och bakverk kommer från både när och fjärran, och närbrödet faktiskt både doftar och är ännu varmt när det landar på våra hyllor.
Men vi vet också att ett gott sortiment inte allena räcker till för att klistra ett leende på dina läppar när du är ute och handlar. Miljön är också viktig. Hos oss hittar du rymd, ljus och trevnad som får dig på gott humör så fort du kliver över tröskeln.


Relaterade tjänster

Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Kommentar

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo