Skip to main content

Kaptensgarden B&B

KAPTENSGÅRDEN, Design Svanhild Åbondes sommarbutik och B&B, ligger 12 km från Nagu centrum längs Skärgårdsvägen mot Korpo 3 km före Pärnäs, därifrån du har flere möjligheter att ta förbindelsebåt till yttre skärgården. Här finns också ett litet cafe på den vackra glasverandan med utsikt över Risis viken. I den före detta Folkskolan från 1800 talet har Svanhild Åbonde sin Atelje och sitt  året runt hem sen 70-talet, som hon pietetsfullt och personligt renoverat.

Lillstugan har två rum, ett sovrum med dubbelsäng och ett allrum med antik våningssäng (190 cm lång), köksutrustning, elspis med ugn, mikro, kaffekokare, öppen spis, innetoalett, rinnande kallt vatten och elbatterier. En vedeldad bastu med tvättrum och omklädningsrum finns på baksidan av huset med egen ingång.

Äppelbodan har ett rum med två sängar och ovanpå ett loft med dubbelbädd. Utsikt mot en havsvik och hästhagar. Där finns en stor terass mot sydväst. Möjlighet att grilla. Separat toalett i annan byggnad. Gemensam bastu med Lillstugan.