L’Escale

År 1987 grundades L’Escale i ett idylliskt båthus/magasin i Nagu hamn. Restaurangen har varit sin stil trogen ända sedan den grundades, skärgårdsinspirerad med en doft av det franska köket. Restaurangen är känd för sin goda mat och sitt breda vinsortiment.
Restaurangen är indelad i en övre våning för fester och fine dining och en nedre våning i bistrostil. Därtill finns grilltaket för sommarens informella tillställningar. De flesta utrymmena kan omvandlas från restaurangsal till mötesutrymmen.
Restaurangbåten Najaden är en pizzeria som förvandlas till after-sail-bar på kvällen.

Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo