Nagu Apotek

I Nagu apotek säljs alla i Finland registrerade mediciner och frihandelsvaror. Ifall produkten inte finns inte lager omedelbart, får du den oftast nästa vardag. Farmaceuterna på apoteket svarar gärna på frågor gällande medicinernas tillgänglighet, förvaring och användning.

Apotekservicen i Nagu inleddes den 15 september år 1897 som en filial under apoteket i Nådendal. Som filial fungerade apoteket ända till den 16.11.1943, då apotekare Paul Randelin öppnade ett självständigt apotek i Nagu.

Sedan år 1974 har Nagu apotek betjänat hela skärgården, bestående av Nagu, Korpo och Houtskär. Apoteket har ett filialapotek i Korpo samt servicestället i Houtskär.


Relaterade tjänster

Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Comments (2)

  • Nagu Apotek
    I Nagu apotek säljs alla i Finland registrerade mediciner och frihandelsvaror. Ifall produkten inte finns i lager, får du …

    Sedan år 1974 har Nagu apotek också betjänat Korpo genom ett filialapotek och Houtskär genom ett serviceställe.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo