Nagu Idrottsförening rf

Nagu IF (NIF) är en idrottsförening från Nagu i Finland. Klubben bedriver fotboll, friidrott, gymnastik, innebandy, volleyboll och orientering. Smeknamnet för klubben är Niffen. Nagu IF:s idrottsplaner befinner sig från Kyrkbacken i riktning Prästgården.

Föreningen ordnar årligen av tradition alltid den första lördagen i juli, löpartävlingen Möviken runt (11 km). Tävlingen har både motionsklass (utan tidtagning) och tävlingsklass. För barn upp till 11 år ordnas tävlingen MiniMöviken. Rutten Möviken runt är en ofta använd motionsrunda året om.


Relaterade tjänster

Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Kommentar

  • Nagu Idrottsförening rf ….. befinner sig ungefär 500m från Kyrkbackens centrum i riktning Prästgården.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo