Nagu Trä

Nagu Trä Kb är ett familjeföretag som specialiserat sig på husbyggnads-produkter och tillbehör och grundades år 1997. Företaget inriktar sig mot privatkunder och företag i Nagu och omgivande skärgård. Eftersom företaget har tillgång till egen lastbil med kran, så kan förmånliga leveranser till kunderna på byggnadsplatsen erbjudas dit det finns väg.

Vi strävar till att ha de allra vanligaste varorna i lager, såsom virke av vanliga dimensioner, harckor, cement och spikar samt skruvar osv. Specialvaror hämtas vanligen från Åbo med en eller två dagars leveranstid.God service är viktigt för oss, vi satsar även på utveckling av produkturvalet för att tillgodose skärgårdens krav på tillgång och kvalitet.


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo