Norrgård Stugby

Norrgård stugby ligger i Åbolands skärgård på ön Biskopsö i Nagu. Hit är det ungefär en timmes resa från Åbo, vilken inkluderar en gratis sjöresa på landsvägsfärjan från fastlandet över till Nagu.
Stugbyn ligger invid Skärgårdens Ringväg och pilgrimsleden S:t Olofs Sjöled och är därför en ypperlig fast punkt för vandrare, cyklister och andra upptäcktsresande i skärgården.
Norrgård är ett litet familjejordbruk som funnits i släktens ägo i fem generationer. Vid sidan av en småskalig ekoodling bedriver vi än idag Nagus äldsta stugby.
Längs våra egna vandringsstigar hittar du storslagen utsikt och spännande klippor, frid för sinnet och den djupa trollskogens lugn. Vi har nu 6 kilometer av utmärkade stigar. Kom och hitta ditt eget hemliga skrymsle.
Roddbåtar finns i stranden, fria att använda när andan faller på.
Cyklar hyr vi ut för den som vill upptäcka mer.

Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Kommentar

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo