Skip to main content

Norrgård Stugby

Norrgård stugby ligger i Åbolands skärgård på ön Biskopsö i Nagu. Hit är det ungefär en timmes resa från Åbo, vilken inkluderar en gratis sjöresa på landsvägsfärjan från fastlandet över till Nagu.
Stugbyn ligger invid Skärgårdens Ringväg och pilgrimsleden S:t Olofs Sjöled och är därför en ypperlig fast punkt för vandrare, cyklister och andra upptäcktsresande i skärgården.
Norrgård är ett litet familjejordbruk som funnits i släktens ägo i fem generationer. Vid sidan av en småskalig ekoodling bedriver vi än idag Nagus äldsta stugby.
Längs våra egna vandringsstigar hittar du storslagen utsikt och spännande klippor, frid för sinnet och den djupa trollskogens lugn. Vi har nu 6 kilometer av utmärkade stigar. Kom och hitta ditt eget hemliga skrymsle.
Roddbåtar finns i stranden, fria att använda när andan faller på.
Cyklar hyr vi ut för den som vill upptäcka mer.

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Planering, design & förverkligande av: UUDLY Webbdesign och Varumärkesstrategier logo