Skip to main content

Nagu Oak Tree B&B & Café

Oak Tree Café ja B&B on ihana idyllinen 114-vuotias ryhdikäs hirsitalo aivan Saariston Rengastien varrella.

Pihalla on aurinkoinen kesäterassi ja iloista musiikkia, usein livenä. Meillä on huomaavainen palvelu, monipuolinen kylmien ja kuumien juomien valikoima sekä maukkaita suolaisia ja makeita leivonnaisia. Lisäksi saat majoittua, nukkua pellavalakanoissa, nauttia herkullisen aamiaisen ja baristamme valmistaa sinulle erilaisia kahvijuomia iced lattesta chai latteen.

Maukkaat keitot herkuttelet talon leivän ja valkosipuli-yrttivoin kera lämminhenkisessä ja charmantissa Caféssamme. Sijaitsemme noin puolessa välissä Paraisten-Nauvon lauttasatamaa ja Nauvon keskustaa.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta talon päädyissä ja keskellä sauna ja kylpyhuone. Vieressä vilvoittelutilaa, jossa voit nauttia elämästä rentouttavan saunan jälkeen. Alhaalla on yksi makuuhuone lisää, tilavat oleskelutilat ja ihana Café. Pihalla on myös kaksi mökkiä majoitukseen, toinen lammen rannassa kalliolla. Merenrantaan on vain 10 min kävelymatka. Meille mahtuu kerralla isompikin seurue. Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Oak Treehen!

Olemme avoinna ympäri vuoden. Café palvelee talvella, keväällä ja syksyllä ke-su klo 11-18. Kesä-elokuun palvelemme joka päivä 9-21. B&B palvelee Sinua vuoden jokaisena päivänä. Varaa yöpyminen Oak Treestä ja suuntaa katseesi kohti saaristoa ja rentouttavaa lomaa Nauvossa!