Stödförening för kammarmusik i Nagu rf

Nauvon kamarimusiikkipäivät järjestetään vuosittain heinäkuun alkupuolella. Festivaalin konserteissa kuullaan urkumusiikkia, liediä sekä kamarimusiikkia jousilla ja pianolla soitettuna. Konserttipaikkana on pääasiallisesti Nauvon kirkko, mutta kesällä 2018 myös Seilin kirkko. Perinteinen Ur Kamarn konsertti järjestetään myös, jossa saariston nuoret musiikinopiskelijat musisoivat yhdessä kamarimusiikkipäivien taiteilijoiden kanssa.


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo