Sussis Bakverkstad Nagu

Jag har alltid blivit löjligt lycklig vid blotta åsynen av caféernas vackra bakverk. Men tyvärr nästan lika ofta besviken på smakupplevelsen! Mina bakverk ska vara en fröjd för både öga och gom – det är Sussis Bakverkstads motto!

Alla mina produkter är laktosfria, och vid behov gör jag glutenfria, mjölkfria och sockerfria.

Alla tårtor och bakverk är unika då smaker och utseende kan kombineras och komponeras helt enligt kundens önskemål. Därför vill jag inte sätta ett exakt pris på en produkt innan vi diskuterat vad just du vill ha. Det finns dock en riktgivande prislista. Kunden kan gärna visa inspirationsbilder t.ex. från nätet för att beskriva vad som önskas. Begär offert vid större beställningar!

Produkterna hämtas på överenskommen tid från Norrstrandsvägen 217 eller fås till Kyrkbacken när jag har ärende dit. Även hemleverans är möjlig med tilläggspris från 5 €.


Tjänstetyp

Intresseområde

,

SoMe-länkar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo