Yoga Archipelago

Hitta din väg till ökat välmående.

Yoga i kombination med den havsnära miljön bildar en övergripande upplevelse av välbefinnande som jag vill dela med mig till såväl bofasta som tillfälliga besökare i skärgården.

Jag är utbildad yogainstruktör (RYT200), fysioterapeut, zonterapeutstuderande och i hjärtat skärgårdsbo. Jag har ett förflutet inom människonära rehabiliteringsarbete. På mina lektioner möter jag varje människa som en individ och ger rum för din personliga övning. Som fysioterapeut gör jag övningen trygg för just dig.

Vi ses på yogamattan! Rimma <3


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo