Kuljetus Fredriksson

Kuljetus Fredriksson on pieni perheyritys, joka tarjoaa laadukasta kuljetuspalvelua.

Toimialueemme on Turun saaristo, Varsinais-Suomi sekä koko Suomi ja tarvittaessa myös Ruotsi.

Kuljetamme pääosin maataloustuotteita (viljat, lannoitteet, rehut, heinät, siemenet, koneet jne) sekä kaikenlaista massatavaraa. Meiltä onnistuu myös nosturityöt aina 14 metriin asti (veneiden nostot, kattotuolit, hallien pystytykset ym.)

Talvisin hoidamme myös kalkin kuljetus ja -levityspalvelua.

Soita ja kysy lisää!


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo