Kyrkbackens skola

Kyrkbackens skola är en enhetsskola mitt i Nagu med elever i från förskola till åk. 9. Skolan består av två byggnader och i dagsläget går det ca 100 elever i skolan. Skolan har en ny och fin skolgård och lekpark som uppmuntrar till aktiviteter på rasterna.

Naturen ligger nära, både skogen och havet, och vi är måna om att satsa på uteundervisningen året runt. Skolan har tillgång till tre små båtar som används flitigt under båtsäsongen.

I åk 8-9 har vi även tillvalsämnet skärgårdskunskap som lyfter fram gamla skärgårdstraditioner och nytänk kring näringar och turism för eleverna.

Eftermiddagsverksamheten ( eftis ) riktar sig till elever i klasserna 1 och 2. Från 12-17.00


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo