Nagu Bibliotek

Biblioteket är öppet för alla. På biblioteket kan du bland annat läsa tidningar, delta i olika evenemang, surfa på nätet, studera och låna böcker. Du kan kolla i bibliotekshyllan eller söka i katalogen för att hitta det du vill låna. Bibliotekspersonalen hjälper dig gärna.

Bibliotek är meröppna kl. 9-20 varje dag, du kommer in med ditt bibliotekskort och din pinkod.

Om du inte har fått en pinkod eller inte kommer ihåg den, kan du besöka vilket Blankabibliotek som helst för att få ett. Kom ihåg att ta med dig ett bildförsett identitetsbevis om du vill få en ny pinkod.


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Kommentar

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo