Nagu ungdomsgård Lyan

Nagus ungdomsgård LYAN finns i samma hus som idrottshallen och biblioteket på adressen Sportgränd 1. Här jobbar fritidsledare Joel och fritidssekreterare Tove.

Till ungdomsgården är alla välkomna. Här kan du umgås med dina vänner, prata med personalen eller bara slappna av. Det finns biljardbord, tevespel och tillgång till bollhallen. Ungdomsgården är ungdomarnas eget ställe och därför planeras verksamheten utgående ifrån ungdomarnas idéer och åsikter. Har du en idé angående verksamheten ska du prata med personalen. Det är vårt jobb att stöda och hjälpa ungdomar att förverkliga sina idéer.


Vad mera kan vi tillföra till tjänstekatalogen, hur kan vi förbättra?

  • Kände du att någonting fattades eller var missrepresenterat?
  • Hur enkelt var det att hitta information?

Tjänstekatalogen är föreningens gemensamma kraftansträngning för att skapa en lättillgänglig databas över alla tjänster som finns i Nagu inklusive privata tjänster, offentliga tjänster, sport och fritid, föreningar etc. Katalogen har gjorts utan hjälp av befintliga listor (det fanns inga) så ifall det saknas tjänster så är det inte p.g.a selektivt bortfall utan bara p.g.a. att vi inte kommit på tjänsterna ifråga. 🙂 

Tjänsternas beskrivningar är tagna från deras hemsidor, fb-sidor och andra ställen där vi hittat befintlig info. Vi har inte skrivit beskrivningarna själva.

Lämna en kommentar

Pro Nagu rf

Det har bott människor i Nagu så länge som det finns historia. Deras hårda arbete, motståndskraft och samhörighetskänsla har garanterat ett tryggt leverne på öarna genom generationerna. Även i de svåraste av tider. Denna portal är gjord av Nagubor i föreningen Pro Nagu rf. så att du skall känna dig välkommen här.

Designed & Delivered by your Peeps @ UUDLY Uudly logo